Accommodatie type: Appartement/Studio Object.nr.:401
Accommodatie naam: carrer d' alcanar-S
Engels Duits    
 
Beschrijving van de accommodatie
click on the picture
Een leuk appartement, slechts 100 meter gelegen van het beroemde strand van Barceloneta. Dit appartement is gelegen in een van die kleine straatjes die Barcelona rijk is en bevindt zich op de begane grond, dus U loopt vanaf de straat zo het appartement in.

In het appartement vindt U een badkamer, een woonkamer/keuken en een slaapkamer.De woonkamer is uitgerust met goed meubilair, dat U de gelegenheid geeft om lekker uit te rusten na een dagje strand of stad. De keuken beschikt over alle uitrusting, dat er voor zorgt, dat U net als thuis uw eigen maaltijden kunt bereiden. Er zijn twee eenpersoons-bedden in de slaapkamer en er is een slaapbank in de woonkamer. Genoeg plek voor 4 personen dus!
 
Indeling
click on the picture
Kamers: 1 slaapkamer
1 badkamer
.
Bedden: 2 eenpersoonsbedden
0 tweepersoonsbedden.
.
Personen: 4 personen
 
Uitrusting binnen
televisie, radio, airconditioning
B
click on the picture
Land: Spanje
Regio: Barcelona
Plaats: Barcelona
 
Beschrijving van de omgeving
click on the picture
Gelegen in Barceloneta, eens een onafhankelijk dorp waar de visindustrie van Barcelona was geconcentreerd, is het nu een karakteristieke buurt, die deel uitmaakt van het bruisende Barcelona. Als U Barceloneta binnenkomt zult U onmiddelijk zien, dat de buurt haar grootste specialiteit behouden heeft: het bereiden van heerlijke vismaaltijden. Vanaf het begin van Joan de Borbo (tevens de hoofdweg naar het strand, waar het appartement is gesitueerd) zul je zien dat veel restaurantjes hun specialiteiten aanbieden. Aan het eind van Joan de Borbo begint het strand. Absoluut een goede plek om te verblijven gedurende het hele jaar.

Transport:

Gelegen op 250 meter van het strand en slechts tien minuten lopen naar de Ramblas. Het appartement ligt aan de haven via waar u lopend Maremagnum bereikt: een nieuw shop-en uitgaanscentrum, gebouwd in de haven van Barcelona. Vanaf daar verbindt de brug U naar de wereldberoemde promendade de Ramblas. Voor het bezoeken van andere delen van de stad, bent U vlakbij een metro-station (Barceloneta).
 
Uitrusting buiten
 
Prijzen
01.01.  Tot  08.02.:  90  EUR/nacht
08.02.  Tot  17.02.:  120  EUR/nacht
17.02.  Tot  31.12.:  90  EUR/nacht
De boekingskosten zijn eenmalig 50 Euro. Lakens en linnengoed zijn inbegrepen. De woning is na 16.00 uur op de aankomstdag op een af te spreken tijdstip te betrekken. Op de vertrekdatum moet de woning om 10.00 uur verlaten zijn. - Indien er op u gewacht moet worden bij aankomst op het sleuteladres of bij vertrek uit de woning, dan wordt hiervoor 15 per uur in rekening gebracht. - Indien u aankomt bij het sleuteladres op een Spaanse feestdag, of vr 08.00 s ochtends, of n 22.00 uur s avonds (Spaanse tijd ), dan wordt hiervoor 50 extra in rekening gebracht. Minimale huurtermijn bedraagt 4 nachten. De prijzen gelden voor het gehele appartement en niet p.p.
   

appartement barcelona verhuur strand Spanje huren flat studio appartementen spanje vakantie centrum weekendje weg city trip Barcelona, appartement te huur op slechts 100 meter afstand van het strand. Barcelona, Een basic appartement, slechts 100 meter gelegen van het strand