Aanmelden van uw vakantiehuis op de website van Intraspain kan snel, gemakkelijk en GRATIS !

1. Lees eerst onze algemene voorwaarden
2. Vervolgens dient u zich eenmalig bij ons te registreren en krijgt u uw unieke inloggegevens. Log hiermee in als 'Bekende verhuurder'. Beschrijf uw vakantiehuis, zet uw digitale foto's in de database en vul de prijstabel in.

Vanaf het moment dat we uw gegevens gecontroleerd hebben, wordt uw huis getoond aan huurders.

Heeft u geen digitale foto? Stuur deze op naar de site-administratie en wij zorgen ervoor dat uw huis met foto op de site wordt gepresenteerd.

De service die u aangeboden wordt:

U krijgt een eigen unieke homepage in drie talen (Nederlands, Duits en Engels) die uw vakantieobject beschrijft. U kunt maximaal 7 foto's op de site plaatsen om een betere impressie van uw object te geven. Verder heeft u de mogelijkheid om de metatags "keywords" , "Title" en "description" in te vullen zodat de pagina aangemeld kan worden bij diverse zoekmachines.

Met uw inloggegevens kunt u altijd de gegevens en foto's geheel gratis veranderen. De belangrijkste kernwoorden worden door het systeem automatisch vertaald in de bovengenoemde talen. Verder kunt u zelf in iedere taal een uitgebreide beschrijving opgeven van de vakantiewoning en omgeving.

De huurder neemt contact met u op via uw telefoonnr., fax of email dat op uw internetpagina staat! U bepaalt zelf uw contactgegevens voor de huurder. Wanneer u uw e-mail adres op heeft gegeven dan krijgt u een e-mail formulier op uw pagina. Een boekings- of infoverzoek van een huurder wordt dan rechtstreeks via e-mail naar u toegezonden. U neemt contact op met de huurder om een daadwerkelijke huurovereenkomst te sluiten. Natuurlijk kan de huurder ook telefonisch contact met u opnemen. U houdt uw eigen werkwijze aan met bijvoorbeeld aanbetaling, huurcontract, sleuteloverdracht etc. U behoudt verder het recht om een boekings- of informatieverzoek af te wijzen.